Але зарплату й пільги мають: Названо імена найбільш злісних нардепів-прогульників Ради в лютому

У лютому поточного року сім народних депутатів не були офіційно зареєстровані на жодному пленарному засіданні Верховної Ради України.

Про це повідомляє Комітет виборців України, передають Патріоти України.

"Це Євген Бакулін ("Опозиційний блок"), Олесь Довгий ("Воля народу"), Вадим Рабинович ("Опозиційний блок"), Дмитро Ярош (позафракційний), В'ячеслав Костянтинівський (заявив про складення повноважень), а також депутати-втікачі Сергій Клюєв і Олександр Онищенко. Вони пропустили всі засідання ВР, за даними письмової та електронної реєстрацій. Зазначені нардепи пропустили засідання з невідомих причин, тобто не через хворобу або відрядження", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що тільки половина народних обранців (198 з 423) були зареєстровані на всіх засіданнях в лютому. Найбільше депутатів відвідали ранкове засідання 6 лютого, найменше - ранкове засідання 9 лютого.

Щодо фракцій і груп ВР, високі показники відвідування у "Народного фронту", "Самопомочі" і Блоку Петра Порошенка. У середньому в залі парламенту було письмово зареєстровано 83% депутатів НФ, 81% - "Самопомочі", 80% - БПП, 78% - Радикальної партії Олега Ляшка, 75% - ВО "Батьківщина", по 69% - "Опозиційного блоку" і "Відродження".

У той же час, найнижчі показники відвідування у депутатів групи "Воля народу". У залі парламенту письмово було зареєстровано в середньому 59% депутатів. Всього в лютому відбулося дев'ять пленарних засідань ВР.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...