Америка в шоці: Поліція Лос-Анджелеса застрелила зіркову кіноактрису

У четвер, 30 серпня, в Лос-Анджелесі поліція застрелила популярну в 90-е році актрису Ванессу Маркес. Трагічний інцидент стався у неї вдома.

Ванесса стала відома завдяки серіалу «Швидка допомога», в якому вона зіграла медсестру Венді Голдман. Маркес знімалася в трьох перших сезонах. Тоді її партнером був Джордж Клуні, передають Патріоти України.

Ванесса Маркес в ролі медсестри Венді Голдман в серіалі «Швидка допомога»

Крім того, актриса грала в серіалах «Район Мелроуз», «Малкольм і Едді», фільмах «Двадцять доларів» і «За кров платять кров'ю».
Маркес страждала різними психічними розладами. Вона був схильна до депресій, крала в магазинах (клептоманія). Тому продюсери перестали з нею працювати.
Увечері 30 серпня поліцію викликав власник квартири, яку орендувала 49-річна Ванесса. Він заявив, що жінка поводиться неадекватно. Поліцейські півтори години вмовляли Маркес поїхати з ними в лікарню. Вони також пропонували викликати психіатра. Поведінка Ванесси при цьому ставало все більш агресивною.
У якийсь момент вона схопила пістолет і направила його на поліцейських. Офіцерам довелося вистрілити в Маркес. У неї потрапила одна куля. Поранення виявилося смертельним. Пістолет актриси, як з'ясувалося, був іграшковим.

В даний час департамент поліції Лос-Анджелеса проводить внутрішнє розслідування в зв'язку з інцидентом.

Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Медовий Спас, або Маковія: Церковні та народні традиції. Що не можна робити 1 серпня

четвер, 1 серпень 2024, 7:05

1 серпня за новоюоіпнським календарем українці святкують Медовий Спас, або Маковія. У цей день прийнято приходити в храм і дякувати Богові за врожай. У серпні бджолярі збирають мед, тому свято й отримало таку назву. . Цього дня починається Успенський п...

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...