Американська "модниця" шокувала відвідувачів супермаркету (фотофакт)

Багато з користувачів були впевнені в тому, що жінка прийшла в магазин з голим низом.

Жінка збентежила відвідувачів одного з продуктових супермаркетів в США, повідомляє видання The Sun, передають Патріоти України.
Зовнішній вигляд цієї представниці прекрасної статі дійсно викликає багато запитань. Може здатися, що та прийшла в магазин взагалі без штанів, однак це зовсім не так.
Як видно по зав'язочках на гомілках, це все ж лосини, які настільки облягають фігуру, що підкреслюють не тільки гідності.

У кадрі видно, як біля полиці стоїть жінка в обтягуючих лосинах тілесного кольору зі шнурівкою внизу. Поряд з нею стоїть візок для продуктів, в якій сидить доросла дівчина. «Нас так здивували її штани, що ми навіть не звернули увагу на 175-місячну дитину у візку!» - прокоментувала фотографію місцева мешканка на ім'я Ріннон Еллісон, яка розмістила фото.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...