"Американський флот посилює напругу серед вояків Путіна в Сирії та Криму", - Злий Одесит

Ударна група з таким вогневим потенціалом просто так в регіон не відправляється, а тому, можемо незабаром спостерігати за тим, як "розумні і красиві" знову будуть висвітлювати нічне небо над Дамаском.

Про це у своєму блозі пише Злий Одесит, передають Патріоти України.

"Отже, АУГ США вже безпосередньо біля входу в Середземне море. Принаймні, палубний тактичний транспортний літак середньої дальності Grumman C-2 Greyhound, розроблений для доставки вантажів на палубу авіаносців, які перебувають в морі, видав місцезнаходження АУГ в районі Азорських островів.
Нагадаю, що до складу АУГ входять:
- авіаносець USS Harry S. Truman (CVN 75);
- Ракетний крейсер USS Normandy (CG 60);
- Есмінці типу "Арлі Берк" USS Farragut (DDG 99), USS Forrest Sherman (DDG 98), USS Bulkeley (DDG 84), USS Arleigh Burke (DDG 51);
Так само відомо про супровід групи фрегатом ВМС Німеччини FGS Hessen (F 221) і про включення в групу ще двох есмінців USS Jason Dunham (DDG 109) і USS The Sullivans (DDG 68).
Власне, ударна група з таким вогневим потенціалом просто так в регіон не відправляється, а тому, можемо незабаром спостерігати за тим як "розумні і красиві" знову будуть висвітлювати нічне небо над Дамаском. Ось тільки компанію їм ще може скласти авіакрило (90 од.), що перевершує весь парк ВКС РФ розміщений в Сирії.

Мало того, флагман 6-го флоту ВМФ США корабель управління "Маунт Уїтні" (190-метровий плавучий штаб і "мозковий центр" 1970 року побудови) 15-16 червня здійснить офіційний візит до Одеси."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...