Андрій Заводюк: їх об'єднує одна ідеологія - ненависть до вільного світу і до України

Якщо подивитися на останні роки Донбасу і Росії, там можна побачити дуже багато спільного.​

Фото: Дзеркало тижня

Український блогер Андрій Заводюк розповів про спільність східного сусіди і Донбасу, повідомляють Патріоти України.

Злидні на початку 90-х, велика кримінальна війна за ресурси, підйом на нафту і газ в РФ і на вугіллі і металі на Донбасі, потім був похід Донбасу на Київ і походи Росії на Кавказ і теж на Київ.

Ідеологія, яка об'єднує ці дві орди однакова - ненависть до вільного світу і до України, як до найближчої точки цього вільного світу.

У пошані там мир кримінальний і блатний.

Донбасу в Києві вже обламали роги на Майдані і зараз він разом з Росією закрився в своєму заповіднику, що є сил відбиваючись від неминучого - поглинання цього анклаву України і повної утилізації недобитків кримінальної, проклемлевского режиму, що існував там до Майдану і паразитувати на залишках радянської власності.

Росія, піднявшись на нафту і газ, теж захотіла впливу і експансії, і теж похід не вдався. Все йде до неминучої розв'язки, яка може настати в будь-який день.

Янукович і Путін діють більше методами мафіозних баронів, ніж політиків. Обидва хворі клептоман і обидва неосвічені.

Донбас і Росія - суть одне: агресивна, що кочує, дика орда, що не визнають правил, тому що там, де є правила, для них немає лову.

І закінчити свій вік вони можуть однаково. Те, що відбувається останні 3,5 року на Донбасі цілком може виявитися генеральною репетицією краху самої Росії. І повертати ми будемо вже зовсім інший Донбас, забирати Крим будемо у зовсім інший Росії, а може бути навіть і не у Росії.

І ще одна схожість: Донбас знищується під радісні крики місцевих жителів, і Росія зараз знищується Путіним при повному одобрямсі самих же росіян.

Ось вони і є справжні мишебратья! За розуму!
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...