Ані Лорак і Ко: Українські артисти знову "засвітилися" на російській сцені (фото, відео)

У суботу, 26 травня, в Москві вручили російську музичну премію телеканалу RU.TV.

За нагороди змагалися багато українських зірок, проте здобути перемогу вийшло лише у Ані Лорак та Макса Барських. Які ще українські артисти брали участь у премії - розповів Oбозреватель, передають Патріоти України.

Скандальна співачка Ані Лорак, яка осіла в Москві та регулярно отримує там нагороди, зі своїм шоу "Діва" перемогла в номінації "Краще концертне шоу". Вона також боролася за перемогу в категорії "Краща співачка", проте Ані Лорак обійшла російська артистка Поліна Гагаріна.

"Кращим відеокліпом" стала робота українського співака Макса Барських під назвою "Моя любовь".

На премію також були номіновані й інші українські артисти, яким не вдалося отримати нагород. Віра Брежнєва боролася в категорії "Кращий дует" і "Кращий відеокліп".

Група "Время и Стекло" була номінована в категоріях "Краща група" і "Кращий відеокліп".

Світлана Лобода була заявлена в номінаціях: "Краще концертне шоу", "Кращий відеокліп" і "Краща співачка".

Анна Седокова боролася в номінації "Найсексуальніше відео". Крім того, екс-"ВІА Гра" була ведучою премії.

Крім того, молодий український виконавець Микита Алексєєв, який представляв Білорусь на "Євробаченні-2018", виступив на церемонії зі своєю піснею "Навсегда".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...