Ані Лорак приїде до Києва розлучатися: Призначено дату

Ані і Мурат були разом 9 років, від шлюбу у них народилася донька.

Українська опальна співачка Ані Лорак все-таки розлучається з чоловіком Муратом. Про це свідчать дані реєстру Шевченківського суду Києва. Слухання справи призначено на 31 січня на 11 ранку. В цей же день пару розведуть, передають Патріоти України.

Судячи з реєстру, Кароліна Куєк (справжнє ім'я Лорак) подала заяву про розлучення 4 грудня 2018 року, тобто ініціатором розлучення є сама співачка. Розглядає справу суддя Піхур Олена Віталіївна.Ані Лорак і Мурат були разом 9 років, від шлюбу у них народилася донька. З ким залишиться дитина - поки незрозуміло. Чутки про розлучення Лорак і Мурата ходили давно, говорили, що чоловік зраджував співачці, але доказів цього не було.

На сторінці співачки Instagram шанувальники активно цікавляться, де ж Мурат, і що тепер буде з парою.

"Ані, краще розкажіть, як Мурат без вас зустрів Новий рік? Це найбільше цікавить. Ми всі бачили, що ви зустріли в компанії всім відомих друзів. Ну а Мурат? Що з ним? Де він справив і з ким?" - запитує jfi8498.

"А де чоловік?? Ще здається в минулому році були їхні спільні фото з донькою і чоловіком?" - написала sych.len

"Розлучена.Подружка гомиков", - написав smitsonia927.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...