"Антиолігархічна акція": "Рух нових сил" збирає людей біля пам'ятника Шевченка у Києві (фото, відео)

Периметр парку оточений бійцями Нацгвардії, усі паркові доріжки та входи перекриті парканом...

9 березня «Рух нових сил» проводить «антиолігархічну акцію» біля пам'ятника Шевченка у Києві, на яку закликали прийти людей, які мають зареєстровану зброю. Про це повідомляє «Громадське», передають Патріоти України.

Також сьогодні в парку Шевченка мають відбутися урочисті заходи до дня народження Тараса Шевченка за участі президента Петра Порошенка.

ЗМІ повідомляють, що зранку поліція не пускає людей на територію парку Шевченка.

Поліція оточила парк, також біля входів стоять кілька десятків чоловіків, подекуди сперечаються з поліцією, намагаючись потрапити на територію. Периметр парку оточений бійцями Нацгвардії, усі паркові доріжки та входи перекриті парканом.

Пізніше журналіст повідомив, що близько 40 людей зайшли у парк в обхід металошукачів і рамок. Наразі пропускають лише силовиків і журналістів, які були акредитовані на заходи. Водночас ті, хто пройшов в обхід рамок, влаштували акцію під пам'ятником Шевченку.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...