Апофіс смерті: Російська "РИА Новости" розповіла про астероїдну загрозу, котра може знищити людство 2036 року

Земля може загинути через зіткнення з тим чи іншим космічним тілом, у результаті природних або техногенних катастроф.

Так, найбільше вчених турбує астероїд Апофіс. Він повернеться у 2029 році і 13 квітня пройде всього у 38 тисячах кілометрів від центру Землі, передають Патріоти України з посиланням на "РИА Новости".

Існує маленька ймовірність, що він потрапить у шестисотметрову небезпечну зону, де гравітаційне поле планети змінить його траєкторію. Тоді при наступному поверненні в 2036-му році Апофіс зачепить нашу планету.

У зону ризику при зіткненні з Апофісом у 2036 році потрапляють російський Далекий Схід, країни Центральної Америки і Західна Африка.

Ще одна версія свідчить, що кінець світу прийде 13 листопада 2026 року.

У цей день чисельність населення Землі перестане рости по експоненті і почне рухатися до нескінченності. Вчені використовували в обчисленнях два параметри, що визначають долю будь-якої популяції живих істот, — фертильність і тривалість життя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...