Апологет "руського міра" наближається до суду Божого: З'явилась світлина 82-річного Табакова у реанімації (фотофакт)

Російський артист Олег Табаков переніс екстрену операцію.
Олег ТабаковЯк стало відомо російським ЗМІ, лікарі Першої градської лікарні зараз роблять все, щоб поліпшити стан Олега Павловича після хірургічного втручання, передають Патріоти України з посиланням на Бізнес.Медіа.

Зараз стан актора стабільно важкий, артист знаходиться на апараті штучної вентиляції легенів.

Про екстрену госпіталізацію народного артиста СРСР стало відомо 27 листопада. Табакова помістили в реанімацію. Вистава «Рік, коли я не народився» в МХТ імені А. П. Чехова, в якій Табаков грає зі своїм сином Павлом, була скасована.

Про стан знаменитого актора довгий час надходили різні дані. У театрі заявляли, що госпіталізація планова, сини Олега Павловича озвучували різні причини того, чому артисту потрібна була допомога медиків - від запалення легенів до стоматологічного обстеження.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...