Апологети "русского мира" в Україні: Кум Путіна похизувався скасуванням заборони на російський культурний продукт у Львові

Водночас нардеп і заступник голови “Українського вибору” Василь Німченко заявив, що вони спробують скасують подібні рішення Житомирської, Волинської, Івано-Франківської та Тернопільської облрад.

У Громадянському русі кума Путіна Віктора Медведчука “Український вибір” похвалились, що суд скасував заборону на використання російськомовного культурного продукту у Львівській області. Про це повідомила прес-служба руху, передають Патріоти України.

“16 січня 2018 року Львівський окружний адміністративний суд в повному обсязі задовольнив позов Громадського руху, визнавши протиправним і недійсним рішення Львівської обласної ради VII скликання від 18 вересня 2018 року № 745 “Про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Львівської області””, – повідомили в “Українському виборі”.

Там наголосили, що накладений Львівською облрадою мораторій на використання російськомовного культурного продукту порушує Конституцію, закони України і міжнародне законодавство.

“Ми і далі будемо відстоювати права російськомовного населення, домагатися скасування подібних антиконституційних рішень політиків, одержимих русофобською істерією”, – заявили в виконкомі руху.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...