Арештований свідок і штраф для п'яного водія: У поліції розповіли про "мажорну" ДТП на столичній набережній (відео)

Ввечері 20 серпня у Києві горе-водій, порушуючи правила дорожнього руху на шаленій швидкості, протаранив три машини. І навіть за таке явне порушення водія відпустили, що неабияк розлютило громадян.

На щастя, в результаті ДТП ніхто не постраждав, бо в авто нікого не було. Не постраждав і сам водій ВМW, передають Патріоти України.

Можливо, через те, що був напідпитку. Принаймні це виявили поліцейські, які прибули на місце пригоди. Водій відмовився проходити тест на вміст алкоголю в крові, однак у нього були всі зовнішні ознаки сп'яніння. Ба більше, гонщика на ВМW раніше позбавляли водійських прав. Можливо, тому він і намагався заперечити все, що йому інкримінувала поліція.

Навколо розтрощених авто зібралися обурені люди. Не розуміли, чому горе-водія не арештовують. Дійшло навіть до штовханини та бійок. Ускладнило ситуацію і те, що поліція затримала за хуліганство одного з обурених громадян, а водія – ні.

У поліції пояснили, що ДТП обійшлося без жертв, тому на водія, згідно з законом, склали лише адміністративні протоколи. "Щодо водія складено адмінматеріали за статтею 124 Кримінального кодексу України про адміністративні правопорушення – це вчинення ДТП. А також за статтею 130 Кодексу України адміністративного протоколу про правопорушення – керування у стані сп'яніння", – пояснила речниця патрульної поліції Яна Кутова.

Розтрощене ВМW забрали на штрафмайданчик. Наразі водій чекає на виклик до суду, де йому мають винести вирок. Максимум, що загрожує п'яному лихачу на елітному авто без водійських прав – це штраф.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...