"Армія" і "фронт" перестали бути простим поєднанням букв, - Казарін

Наче зовсім недавно війна була чимось з підручників і телевізорів - і ми грали в неї за допомогою пейнтбольних рушниць.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише журналіст Павло Казарін, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Нашел в шкафу камуфляж. Честная бундесверовская парка и куртка. Из того прошлого, когда студенчество соседствовало с безденежьем и свободным летом. В этих камуфляжах мы уходили в горы, позвякивая рюкзаками.

Он был безотказной одеждой для походов и шашлыков. Расцветка добавляла нам брутальности и зрелости. Война была чем-то из учебников и телевизоров - и мы играли в нее с помощью пейнтбольных ружей.

Держу в руках и понимаю, что надеть не смогу.

За три года я перестал воспринимать этот цвет и крой как ни к чему не обязывающий. «Армия» и «фронт» перестали быть простым сочетанием букв. Люди в форме приобрели осанку – сколько бы ни сутулились при ходьбе. У них есть право на эту одежду. А у меня нет. Для походов сгодятся и старые свитера."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...