Ашан "поглинув" іншу велику мережу гіпермаркетів в Україні

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив компанії Ашан Рітейл Україна (входить до складу французької Auchan Group) придбати дистриб'ютора мережі гіпермаркетів Караван.

Відзначається, що після підписаного 20 червня 2017 року угоди з дистриб'ютором Караван, Ашан Рітейл завершив проект викупу компанії, завдяки отриманому 5 вересня 2017 року дозволу на концентрацію від Антимонопольного комітету України, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу Ашан Украина.

Компанія також буде поступово впроваджувати в колишніх магазинах Караван свій комерційний проект і інші напрямки в рамках своєї нової концепції розвитку.

Нагадаємо, що в червні компанія Ашан Україна підписала угоду з українським дистриб'ютором Караван з викупу його активів.

Мережа магазинів Auchan присутня в 16 країнах світу. Власником Auchan Group є Асоціація сім'ї Мулье (Франція). Торгова мережа гіпермаркетів Ашан в Україні складається з 11 об'єктів в 5 областях.

Мережа гіпермаркетів Караван налічує 9 магазинів, які розташовані в Києві, Харкові, Дніпре, Чернівцях та Житомирі. Мережа Караван була створена в 2003 році бізнесменами Сергієм Хрипкова і Андрієм Гордієнко, які керували однойменною мережею торгово-розважальних центрів у Києві, Харкові та Дніпрі.

У 2013 році частку в керуючій компанії ТРЦ - Karavan Real Estate Limited - викупив власник DCH Group Олександр Ярославський. А в 2016 році бізнесмен став одноосібним власником мережі ТРЦ, викупивши у фондів прямих інвестицій належать їм частки.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...