Астролог попередив про небезпечний період: Що треба знати

До 19 вересня краще не літати літаками і далеко не виїжджати. 24-26 вересня буде наступний небезпечний період.

У найближчі дні висока ймовірність катастрофічних ситуацій і аварій. Про це розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

"До 19 вересня краще не літати літаками і далеко не виїжджати – Марс буде в квадраті до Урану, в жорсткому аспекті", - попередив Росс. Він також додав, що наступний небезпечний період буде 24-26 вересня.

"У ці дні буде поєднання Чорного Місяця з Марсом, що загрожує загостренням ситуації на Близькому Сході, зокрема, висока ймовірність, хімічних атак і отруєнь в результаті застосування хімічної зброї. А в Україні в ці дні можуть статися якісь викиди в атмосферу або виникнути аварійні ситуації, особливо на хімічних підприємствах. Також обережніше треба бути зі всім, що пов'язано з атомною енергетикою, щоб не сталося якогось вибуху. А ще в ці числа у нас можуть бути вибухи на полігонах і складах боєприпасів", - резюмував експерт.

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...