Астрономічних штрафів не уникнути: У ЄС викрили компанії, котрі попри санкції допомагають зводити Керченський міст

У будівництві мосту між Росією і Кримом беруть участь сім компаній з Нідерландів.

Про це повідомляє "Радіо Свобода" із посиланням на адвоката з Амстердама, експерта із санкцій проти Росії, Криму та Східної України Хелен овер де Лінден, передають Патріоти України.

За її словами, правоохоронні органи Нідерландів викрили в порушенні санкцій не тільки Dematec Equipment та Biljard Hydrauliek.

"У прокуратурі мені офіційно підтвердили, що сім компаній з Нідерландів порушили режим санкцій, і дві з них, як ми знаємо, вже назвали. Решта п'ять поки не розголошуються", - каже юрист.

Вона розповіла, що в Голландії діють дуже суворі штрафи за порушення санкцій – це мільйони євро. Крім того, відповідальні за таке співробітництво можуть опинитися у в'язниці.

"Ті дві компанії стверджували, що вони нічого не знали про використання їхніх матеріалів під час будівництва керченського мосту… Вони дуже помилилися. Ситуація дуже схожа на те, що відбувалося з газовими турбінами Siemens, і розгляди триватимуть кілька років. Потрібно дуже ретельно перевіряти, кому саме продаєш обладнання", - наголошує голландський адвокат.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...