Атака бабусь на радикалів під Лаврою схвилювала мережу (відео)

Агресія прихильників УПЦ МП, які протистояли в понеділок, 8 січня, активістам організації "С14" біля стін Києво-Печерської Лаври, стурбувала користувачів соцмереж.

"Ніколи я ще так не переживав за безпеку хлопців із "С14", як під час перегляду нападу на них бабульок-гарпій єпископа Паші (УПЦ МП) у Лаврі. Ось уже хто воістину берсерки", - підкреслив на особистій сторінці у Facebook керівник прес-служби "Національного корпусу" Роман Чернишов, передають Патріоти України.

Відео протистояння, яке відбулося біля монастиря, у соцмережі опублікував активіст "C14" Євген Карась."Почули від служителів УПЦ МП про хунту, братовбивчу війну і Нацгвардію, яка вбиває дітей. Одному з таких балакунів нормально дісталося і він зник на території святині", - зазначив на своїй сторінці Карась, прикріпивши до свого посту ролик.

Пік протистоянь зображено на 19-й хвилині:

"Жінки і правда шалені", "Хлопці, тримайтеся", - підтримали активістів у коментарях.

Нагадаємо, у понеділок, 8 січня, члени громадської організації "С14" влаштували в Києві акцію протесту, заблокувавши в'їзд на територію Києво-Печерської Лаври. Учасники акції вийшли на протест після того, як у Лаврі відмовилися відспівувати загиблих воїнів АТО, хрещених не в церкві Московського патріархату.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...