Атака мавп: Стала відома причина нападу приматів на доглядача в харківському екопарку (відео)

Пара мавп в харківському екопарку напали на свого наглядача. У звіринці пояснюють, що чоловік винен сам, адже порушив правила безпеки і зайшов у вольєр один.

Розлючені тварини відкусили йому фаланги пальців і частину вуха, зараз він у лікарні, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Напередодні пара мавп билася так, що їх доглядач побіг залагодити сімейну сварку, забувши про всі правила безпеки.

"У вольєр з тваринами людина взагалі не повинен заходити. Для цього існують гонки, для цього існують інші клітини. Він почув ці крики, наш співробітник, і прийшов рятувати цю дівчинку. Він пожалів мавп, це почуття, це його тварини, з якими він працює", - каже заступник директора зоопарку Валерія Іващенко.

Агресивними мавпи по імені Ромео і Джульєтта могли стати через те, що у них нещодавно забрали дитинча. Малюкові було три місяці і Джульєтта тільки перестала його годувати.

У тому, що опинився в лікарні, чоловік мавп не звинувачує. "Це ж маленькі діти. Ви уявляєте, що це таке, маленькі діти, а ви їх кинули. Вони їли, не поділили фрукт, і завелися, і почали битися", - сказав потерпілий.

За втручання розлючені примати відгризли своєму доглядачеві фаланги двох пальців і частково відкусили вухо. Чоловік ще буде в лікарні, оскільки медики кажуть, що є ризик інфікування.

Тварин залишать в Екопарку. Винних шукатимуть серед людей - зараз поліція перевіряє умови праці в зоопарку і дотримання правил безпеки.

Нагадаємо, що 28 вересня в Харківській області мавпи напали на працівника зоопарку, в результаті чого чоловік отримав травматичну ампутацію вушної раковини і декількох пальців на руках.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...