АТОвець розповів про підступну тактику терористів на Донбасі

Бойовики "Л/ДНР" часто провокують сили АТО за одним сценарієм, намагаючись підставити під камери журналістів.

Гліб Бабич

Про це в інтерв'ю "Обозревателю" розповів боєць АТО, поет Гліб Бабич, передають Патріоти України.

"Абсолютно нормальна ситуація, коли розігрується такий сценарій. З того боку починають смикати наші позиції, роблять це з точки "підскоку", звідки журналісти їдуть. Ті під'їжджають і тут йде відповідь з нашого боку. Природно, що все це знімають", - розповів ветеран.

"Бувають речі абсолютно смішні. З того боку йде обстріл, розривається кілька мін. Начебто кращого свідоцтва бути не може, правда? Це ж навіть не воронки, а конкретний доказ, але примудряються приїхати люди і заявити, що ми самі міни тут закопали" , - додав Бабич.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...