Аваков надіслав 2000 силовиків: На Хрещатику власники авто з єврономерами встановили сцену

У центрі Києва, на Хрещатику, проходить акція громадського об'єднання "АвтоЄвроСила" за доступне розмитнення автомобілів на єврономерах.

Як повідомляє Укрінформ, увздовж усієї вулиці від ЦУМу до Європейської площі на проїжджій частині стоять автомобілі з європейськими номерами та символікою організації, передають Патріоти України.

На розі Хрещатика і вул. Б.Хмельницького встановлено сцену, з якої до учасників акції звертаються організатори з вимогами доступного розмитнення машин на єврономерах. Лунають українські пісні. Учасники акції - переважно молоді люди з пов'язками на рукавах з написом "АвтоЄвроСила".

Ситуація наразі спокійна, вулицею прогулюються туристи. "Аби належним чином забезпечити безпеку учасників та не допустити провокацій, за порядком стежать поліцейські та військовослужбовці НГУ. Загалом у центральній частині міста несуть службу близько 2000 правоохоронців", – повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

На майдані Незалежності наразі щільно стоять конструкції, пофарбовані у жовте й синє, тож площа наразі не пристосована для будь-яких акцій.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...