Авіакомпанії British Airways і Iberia закрили свої офіси в Росії

Одна з найбільших авіакомпаній в Європі і національний авіаперевізник Великобританії British Airways і найбільший авіаперевізник Іспанії Iberia закрили свої представництва в Росії.

British Airways закриває свої офіси в Росії / standard

Про це повідомляє російське агентство "Інтерфакс" з посиланням на джерела в туристичній галузі, передають Патріоти України.

"Так було вирішено - перемістити офіси в інші міста поза Росією і здійснювати бронювання по телефону", - заявив представник British Airways.

Інформацію про закриття представництв на території Росії підтвердив також представник Iberia.

British Airways базується в аеропорту "Домодєдово". Авіакомпанія виконує рейси в Лондон, Париж, Мадрид, Нью-Йорк, Токіо та інші міста.

Довідка: в квітні 2010 року Iberia Group оголосила про злиття з British Airways. Акціонери обох перевізників схвалили операцію 29 листопада 2010 року. Нова об'єднана компанія, відома як International Airlines Group розпочала свою діяльність у січні 2011 року, проте обидві авіакомпанії продовжують діяти під своїми існуючими брендами. Станом на травень 2017 го авіапарк групи компаній налічував 273 літака.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...