"Авіаудар" по "Роскомнагляду": Тelegram закликав росіян до незвичайного протесту

Популярний месенджер Telegram, роботу якого в Росії намагається заблокувати Кремль, закликав своїх російських користувачів влаштувати акцію протесту.

Офіційний сервісний акаунт месенджера 22 квітня відправив росіянам оповіщення про акцію в підтримку вільного інтернету, передають Патріоти України.

"7-й день російська влада блокує Telegram. Якщо Ви підтримуєте вільний інтернет, запустіть з вікна паперовий літак сьогодні рівно о 7 вечора", - йдеться у заклику Telegram.

Більше 70% учасників голосування на Telegram-каналі Varlamov News підтримали цю ініціативу месенджера.

А російське онлайн-видання TJ поділилося з читачами відеоінструкції зі створення паперового літачка.

Як повідомлялося, після блокування у Telegram в Росії різко зросла кількість користувачів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...