Авто зім'яло, як бляшанку: Військові постраждали в ДТП на Рівненщині (фото)

11 серпня близько 07:30 години ранку у селі Нова Любомирка Рівненської області сталася ДТП.

У аварії постраждали військовослужбовці за контрактом, які в момент ДТП перебували на службі та у форменому одязі, - повідомляє прес-служба поліції Рівненської області, передають Патріоти України.

"22-річний житель села Нова Любомирка, керуючи автомобілем "ВАЗ 2108", рухаючись у напрямку автодороги "Городище-Рівне-Старокостянтинів", з невідомих поки причини допустив зіткнення із автомобілем "ВАЗ Нива", яка стояла на узбіччі. За кермом "Ниви" перебував 27-річний житель Івано-Франківської області. У цей час поруч авто стояв 20-річний житель Буковини", – йдеться у повідомленні поліції.

Унаслідок зіткнення водій "Ниви" отримав забій голови. У пасажира медики діагностували відкритий перелом ноги. Обоє потерпілих є військовослужбовцями за контрактом, які в момент ДТП перебували на службі та у форменому одязі. Їх госпіталізували до Рівненського військового шпиталю.

Водій ВАЗівки не постраждав. Відповідно до медичного освідування він був тверезий.

"За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби поміщені на штрафмайданчик Рівного", – додали у поліції.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...