Автобус переїхав 10-річну дівчинку: Під Києвом сталася жахлива ДТП (фото)

У Борисполі, що на Київщині, автобус збив на пішохідному переході двох дівчаток, які каталися на роликах. У результаті аварії одна з них загинула на місці.

Про це повідомив прес-секретар поліції Київської області Микола Жукович, передають Патріоти України.

Зазначається, що автобус, який їхав з Чигирина до Києва, збив дівчаток, коли ті на роликах переїжджали дорогу по пішохідному переходу. Одну з них транспорт протягнув за собою близько 30 метрів. Десятирічна дитина загинула на місці аварії, а другу потерпілу госпіталізували у важкому стані.

"Водій знаходиться в поліції. Відкривається кримінальне провадження за статтею 286 ККУ – порушення правил дорожнього руху, що спричинили тяжкі наслідки. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі", – розповів Жукович.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...