Автомобіль з водієм у салоні вибухнув у Сумах (відео)

Це сталося в гаражі, щойно чоловік запустив двигун.

У Сумах на приватному обійсті в гаражі вибухнув автомобіль. Це сталося, коли власник сів за кермо та завів машину, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Вибуховою хвилею вирвало ворота в гаражі та зруйнувало дах, який привалив авто. З-під уламків водія діставали родичі та сусіди.

"Вибух був потужний, тому що будинок затрясло. Я злякалася, вискочила сюди. І вискочила сусідка, щоб викликати швидку і пожарку", - розповіла сусідка Галина Романова.

21-річний потерпілий вижив, з опіками обличчя та рук його госпіталізували до лікарні.

На місці слідів вибухівки експерти не знайшли, тому припускають, що стався витік з газового устаткування, яким обладнана машина. "Вірогідно, в автомобілі була якась несправність, яка дозволяла витікати газу, і на момент, коли було спровоковано підпалюванням чи електричною іскрою ініціювання газу – стався вибух того об’єму газу, який витік", - розповів керівник вибухо-технічного відділу Головного управління Нацоліції в Сумській області Олег Євлаш.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...