"Бабло рулить": Аншлаг з присмаком теракту, або як український співак "запалював" Москву (відео)

10 листопада український співак Микита Алексєєв виступив в московському клубі "Известия Холл".
Про це зірка повідомила в своєму Instagram, передають Патріоти України.

Співак поділився фотографіями і відео з концерту, який, судячи з усього, пройшов з аншлагом.

Російські ЗМІ повідомляють про те, що концерт довго не починався через повідомлення про загрозу вибуху і термінову евакуацію глядачів. Після того, як клуб перевірили працівники поліції і кінологи з собаками, через кілька годин сольний концерт Алексєєва все ж почався.

Алексєєв подякував росіянам, які під дощем чекали початку концерту, за їх відданість і пообіцяв, що ще не раз приїде в Росію.

"Вчора я ще раз зрозумів, що мої шанувальники неймовірні - три години вони стояли в холоді на вулиці під дощем і все це для того, щоб потрапити на мій концерт. А коли я дізнався, що не було здано жодного квитка - був зворушений до глибини душі. Обіцяю, що моя любов до Вас буде такий же відданою і взаємною! Щиро дякую! А яскраві спогади про вчорашній концерт в "Известия Hall" до цих пір не дають спокою. Упевнений, зовсім скоро повторимо ... ", - написав Микита в соцмережі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...