Багаті теж плачуть: У Каліфорнії згоріли особняки голлівудських зірок (фото, відео)

На півдні США продовжують бушувати лісові пожежі.

Вогонь досяг міст Малібу, Калабасас і Агура-Хіллз, в яких знаходяться будинки багатьох голлівудських зірок, і вже знищив кілька особняків і вілл, передають Патріоти України.

Кім Кардашьян і Каньє Уест

Резиденція знаменитостей знаходиться в Калабасасі. Однією з перших, хто повідомив про свою термінову евакуацію, стала Кім Кардашьян. Хоча зірка зараз проживає в Чикаго, вона вирушила до Каліфорнії і на півдорозі побачила страшні пейзажі в своєму рідному місті з літака. У неї була всього година, щоб зібрати всі цінні речі і покинути місто. Пізніше Кім опублікувала фото з племінницею, написавши, що знаходиться в безпеці.
У деяких ЗМІ повідомляють, що полум'я все ж дісталося до будинку Кім і її чоловіка Каньє Уеста і повністю зруйнувало його.

Джерард Батлер

Вогонь повністю зруйнував будинок відомого актора Джерарда Батлера. Від шикарної резиденції практично нічого не залишилося. «Повернувся в мій будинок в Малібу після евакуації. Трагічний час в Каліфорнії. Натхненний мужністю, духом і жертвою пожежних. Спасибі пожежному департаменту Лос-Анджелеса», - написав актор у соцмережі.

Уілл Сміт

Відомий актор Уїлл Сміт повідомив, що і його особняк теж знаходиться в безпосередній небезпеці. Сміт вкрай стурбований.

Кайлі и Кейтлін Дженнер

Пожежі повністю знищили будинок телезірки Кейтлін Дженнер площею близько 300 квадратних метрів. Її дочка Кайлі Дженнер в момент поширення пожежі перебувала на одному з концертів в місті Балтимор, штат Меріленд, але повідомляла в своїх Instagram-Stories, що вогонь був дуже близько до її дому.

Леді Гага

Пожежа, яка знищила будинок Кейтлін Дженнер, підібралася вже і до особняка відомої співачки Леді Гаги в Малібу. Будинок, за свідченням очевидців, повністю оповитий клубами диму. Згідно з останніми даними, будинок співачки не був зачеплений пожежею.
У своєму «Твіттері» співачка попросила всіх молитися за всіх постраждалих від пожеж.

Орландо Блум

Актор опублікував фотографію, на якій зображена пожежа поблизу його резиденції. Однак поки не відомо, наскільки постраждав будинку Блума.

Ранчо зі «Світу Дикого Заходу»

Вогонь знищив і головне місце зйомок серіалу HBO «Світ Дикого Заходу», яке розташоване в місті Агура-Хіллз.

Джіджі и Белла Хадід

Відома модель Белла Хадід поділилася фотографією її рідної школи, яка згоріла, а також будинки її сусідів, які теж потрапили під вогонь. «Не можу повірити в це ... У мене виникає стільки емоцій, дивлячись на ці фото, які були зроблені в останні два дні. Наш красивий Малібу виглядає таким сумним сьогодні ... Мені так шкода, що ви повинні спостерігати, як це відбувається прямо перед вами. Я впевнена, що це найболючіша річ в світі. Моє серце так розбите», - поділилася переживаннями Хадід, додавши до своєї публікації географію місць, куди можна відвезти своїх тварин для евакуації.

Скотт Дерріксон

Американський режисер опублікував фото свого зруйнованого будинку і подякував усім, хто підтримав його в скрутну хвилину.

Джесіка Сімпсон

Співачка і актриса Джесіка Сімпсон разом з сім'єю покинули будинок після початку пожеж. Так зараз виглядає місцевість біля її особняка.

Шер

Також евакуюватися через пожежу довелося співачці Шер, яка зазначила в своєму «Твіттері», що готова допомогти всім постраждалим в Малібу, чиї будинки постраждали від пожежі. «Я не можу звикнути до того, що більше не маю будинку в Малібу, який у мене був з 1972 року. Я спостерігала за тим, як вогонь знищує все моє життя».
Як відомо, пожежі в Каліфорнії почалися 8 листопада, полум'я стало швидко поширюватися через сильні вітри і суху погоду. За попередньою інформацією, понад 200 тисяч людей в поспіху евакуювалися, багато хто з них втратили свій єдиний дах. Щонайменше, внаслідок пожежі загинуло 23 людини.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...