"Багато хто не вірив, а він зміг": "Путін прийняв Росію з доларом по 27 рублів, а сьогодні - 66", - Латиніна

У Росії мріють про обвал долара США, а тим часом при президенті РФ Володимиру Путіні курс рубля змінився з 27 до 66 рублів за долар.

Про це російська журналістка Юлія Латиніна заявила в ефірі радіостанції "Эхо Москвы", передають Патріоти України.

"Я побачила на сайті "РИА Новости". Там було написано - і не просто написано, а з посиланням на Федеральну резервну систему США, - що долару капець!"- сказала Латиніна.

За словами журналістки, вона пішла перевірити інформацію і побачила, що в першоджерелі на сайті Liberty Street Economics зазначено: "Наразі долар залишається світовою глобальною валютою і не має серйозних суперників. Альтернативи йому поки не мають суттєвої привабливості".

"Так що поки ми маємо факт, що Путін прийняв Росію з доларом по 27, здається, рублів, сьогодні вже - 66. Багато хто не вірив - він зміг. І взагалі я, власне, зачепилася за цю чудову статтю, тому що це така блакитна мрія наших патріотів. Ось тижня не минає, як вони пишуть, що ще трохи - і долар накриється. Ось приблизно, як американські демократи раз на тиждень публікують чергову новину про те, що ось зараз знайшлося таке - і Трампу просто кінець", - заявила Латиніна.

17 березня курс російської національної валюти становить 64,81 рублі за долар.

Влітку 2018 року віце-прем'єр-міністр фінансів РФ Антон Силуанов заявив, що Росія налагодить розрахунки в рублях, євро і китайських юанях, щоб знизити залежність від американського долара.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...