Багато крадуть: Омелян підтвердив, що "Укрзалізницю" рятуватимуть за рахунок пасажирів

Володимир Омелян, міністр інфраструктури, заявив про те, що найближчим часом будуть підвищені тарифи на залізничні перевезення, і мова йде про подорожчання квитків на пасажирські поїзди.

Така заява від міністра прозвучала на презентації проекту логічної стратегії і плану дій для України, який був розроблений спільно зі Світовим банком, передають Патріоти України з посиланням на Інформ-UA.

Омелян заявив, що в цьому році тарифи збільшилися на 15 відсотків, однак це не межа, і вже найближчим часом УЗ підвищить ціни на квитки для пасажирів. Це буде зроблено з двох причин: по-перше, перевезення є зараз збитковими, а по-друге, підвищення тарифів спричинить за собою більш якісне обслуговування пасажирів.

Омелян також зазначив, що в 2016 році Україна зайняла 80 позицію з 160 можливих у рейтингу ефективності логістики за версією Світового банку. Міністр підкреслив, що однією з важливих частин Угоди про асоціацію ЄС-Україна є розвиток транспортних перевезень в країні. Нагадаємо, що раніше в компанії УЗ правоохоронними органами були проведені масові обшуки.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...