Багато загиблих і поранених: На Росії водій БМВ протаранив натовп (фото, відео)

У ніч на неділю, 24 лютого, в Санкт-Петербурзі сталася смертельна ДТП — авто влетіло в групу пішоходів, які перебували на тротуарі.

У результаті двоє людей загинули на місці, ще троє отримали поранення різного ступеня тяжкості, повідомили в УГІБДД ГУ МВС Росії по Санкт-Петербургу і Ленінградській області, передають Патріоти України.

Відомо, що інцидент стався на Невському проспекті біля будинку № 55 приблизно о 00:30. Аварія трапилася з авто марки BMW X6.Як повідомляє РЕН ТВ, за кермом знаходився чоловік 1989 року народження. Тим часом, за словами очевидців, у результаті аварії постраждали шестеро людей.

За інформацією "Фонтанка", один із двох загиблих у ДТП є громадянином США. Його ім'я — Тодд Ешлі Кровел, йому було 40 років. Другою жертвою аварії, передає ТАСС, стала 39-річна мешканка Москви.

Водій не став тікати з місця події і був затриманий. При цьому у МВС повідомили, що він був позбавлений водійських прав ще в листопаді минулого року. Перед тим, як врізатися в натовп пішоходів, його машина зіткнулася з двома автомобілями, після чого виїхала на тротуар.

Telegram-канал LIFE SHOT пише, що йдеться про Мурада Касимова. Один із друзів охарактеризував можливого винуватця аварії як "людину, яка не палить і навіть не п'є"."Років уже 8–10 він був правовірним вірянином, дуже сильно. У день три-чотири рази молився. Ні в ресторани, ні в кафе, ні в які клуби не ходив. Говорив, що все це гріх", — цитують знайомого Касимова на каналі.

Поліція підозрює водія у порушенні правил дорожнього руху в стані сп'яніння, що призвело з необережності смерть двох або більше осіб. Розпочато перевірку за фактом ДТП, причини і подробиці з'ясовуються.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...