"Багатогранність краси і моди": ​У нових ляльок Барбі з'явиться інвалідне крісло і протез ноги

У понеділок компанія-виробник ляльок Барбі Mattel оголосила про вихід нової лінійки - Барбі-модники (Barbie Fashionistas), куди будуть входити більше 100 різних образів, які будуть відображати різноманітність зовнішності і особистості.

У нових ляльок з'являться дреди і більш реалістичні тіла (груди менше, талія не така тонка, м'язисті руки). Також в цій лінійці з'являться Барбі в інвалідному кріслі і з протезом ноги, передають Патріоти України.

«Ми як бренд можемо підняти питання про фізичну недієздатність, включивши в нову лінію таких ляльок, щоб продемонструвати багатогранність краси і моди» - заявив представник Mattel.
За словами компанії-виробника, шанувальники бренду часто просили варіант ляльки в інвалідному кріслі. А щоб іграшкове інвалідне крісло відповідало реальному, фахівці Mattel працювали з експертами дитячої лікарні. Іграшкове інвалідне крісло спроектовано також, як і для людей, які не можуть ходити, і підходить для всіх ляльок лінійки Made to Move. До того ж до крісла буде продаватися пандус.
Барбі з протезом ноги стала результатом колаборації Mattel і 13-річного Джордана Рівза (Jordan Reeves), засновника некомерційної організації Born Just Right, яка розробляє креативні рішення, які допомагають дітям з інвалідністю жити краще.
Нова лінійка ляльок Барбі надійде в продаж в червні 2019 року.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...