Багатьом "державним мужам" потрібні "черепні устілки для профілактики дебілізму", - Матіос

Міністерство соціальної політики України купило ортопедичні устілки на кошти, призначені для психологічної реабілітації колишніх учасників антитерористичної операції на Донбасі.

Анатолій Матіос

Військовий прокурор України Анатолій Матіос повідомив, що в Міністерстві соціальної політики України відреагували на повідомлення про неефективну роботу відомства з подолання наслідків психологічних розладів у військових, які взяли участь в антитерористичній операції на Донбасі. Про це Матіос повідомив 28 квітня у Facebook, передають Патріоти України.

Військовий прокурор опублікував лист, підписаний віце-прем'єром Павлом Розенком, який просить перевірити звинувачення Матіоса, котрий заявив про зрив фінансування програми психологічної реабілітації учасників АТО.

"Після засідання комісії тепер дізнаємося про те, що неосвоєні для реабілітації військових кошти були спрямовані чиновниками на оплату "устілок ортопедичних для профілактики інвалідності". Видно, дуже багато у нас тих, хто потребує профілактики хвороби ніг. На десятки мільйонів. Але мені здається, що у нас ще більше у державних органах тих, кому потрібні "устілки черепні для профілактики дебілізму", – зазначив Матіос.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...