"Балабол" Трамп знову проговорився

Дональд Трамп виклав Родріго Дутерте, який є прихильником Володимира Путіна, конфіденційну інформацію

Дональд ТрампПрезидент США Дональд Трамп під час переговорів з філіппінським лідером Родріго Дутерте, який є прихильником президента Росії Володимира Путіна, повідомив конфіденційну інформацію про знаходження двох американських атомних підводних човнів біля берегів Північної Кореї, з посиланням на The New York Times повідомляють Патріоти України.

"Поки ці ракети і боєголовки знаходяться в руках Кім Чен Ина, ми ніколи не будемо в безпеці, тому що вони не говорять, що буде далі", - сказав Дутерте Трампу.

Президент США також поцікавився у свого колеги з Філіппін, чи вважає він північнокорейського лідера стабільним людина, на що Дутерте відповів негативно.

"Він завжди сміється на знімках з ядерних і ракетних випробувань", - зауважив Дутерте.

"Він отримав (ракетні. - Ред.) Заряди, але у нього немає системи запуску - все його ракети падають. У нас там багато вогневої потужності. У нас є два підводні човни - кращі в світі. У нас є дві атомні підводні човни, але ми взагалі не хочемо їх використовувати ", - відповів президент США.

Переговори Трампа і Дутерте також проаналізувало агентство Reuters.

"Президент США Дональд Трамп повідомив своєму філіппінському колезі Родріго Дутерте, що Вашингтон відправив дві атомні підводні човни в акваторію Корейського півострова. Ймовірно, це підніме питання про його роботі з конфіденційною інформацією", - підкреслили журналісти.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...