"Банановая Республика Крым": "На окупованому півострові ростуть проукраїнські настрої", - прокремлівський блогер

Цікаво і повчально спостерігати, як все частіше і частіше самі шалені і активні путінські підспівувачі втрачають свій бойовий оптимізм і ентузіазм.

Один з таких «громадських працівників», який в 2014 році голосніше багатьох інших радів з приводу повернення Криму в «родную гавань» і покладав та-а-кі (!) надії на Путіна, при якому чекав відродження півострова, Олександр Горний поступово почав «линяти» , нити і все частіше скаржитися на бандитів при владі. Правда, до цих пір, здається, не допускає думки, що цар поганий. Мовляв, це все бояри, а до Путіна йому, чесному патріоту, просто не вдається докричатися, передають Патріоти України.

Зараз вже і у Горного нерви почали здавати і він вибухнув на сайті «Эха Москвы» блогом з промовистим заголовком «Партия бандитов, воров и предателей. Банановая Республика Крым».

«…Крым медленно сваливается до уровня банановой республики, где существуют беззаконие и беспредел чиновников под крышей Единой России, — пишет Горный. — Скандал за скандалом, кадровая чехарда, свежий асфальт, который просто сходит со снегом или дождем, незаконные стройки, уничтожение бизнеса и независимых общественников. Можно долго еще продолжать список «успехов», но и этого уже с горочкой. Мониторя местные социальные сети, я вижу, как крымчане звереют от беззакония и безысходности. Возвращаясь пять лет назад в Россию, они искренне верили, что у нас больше порядка и меньше жулья, а тут такое творится. Немудрено, что на фоне необоснованно высоких цен на всё, пустых обещаний чиновников, падения жизненного уровня и тем более на фоне такого беззакония постепенно растут проукраинские настроения, и в этом полностью виноваты крымские власти.

Вчера я попросил крымчан мне присылать истории о том, что положительного происходит или произошло у нас в Крыму, — продолжает блогер. - Готов был выехать и всё зафиксировать!!! Но НИ ОДНОЙ ИСТОРИИ!!! Только одни просьбы помочь разобраться в беспределе на местах".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...