Бандерівські динозаври: На Прикарпатті з'явиться свій парк Юрського періоду (відео)

У місті Коломия Івано-Франківської області незабаром може з'явитися справжній парк динозаврів. Величезних тиранозаврів в натуральну величину вже протягом п'яти років майструє місцевий житель.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Професійний кравець по шкірі Валерій Дідорак перекваліфікувався в художника 10 років тому. Згодом зробив свого першого динозавра. Каже, що грізні тварини підкорили його своєю незвичайною і складною статурою. Як виглядали, дізнавався з книг та інтернету. Коли про якісь частини тіла не вистачало інформації, використовував власну інтуїцію.

Крім тиранозаврів найближчим часом чоловік планує зробити трицераптора - це травоїдний динозавр з «віялом» навколо голови. Зараз у майстра є тільки невелика модель, але саме з цього і починається виготовлення скульптури. В натуральну величину динозаврів виливають з поліефірної смоли - міцного матеріалу міцного, з якого роблять, зокрема, басейни і човни.

Древніх тварин Валерій Дідорак майструє не для приватної колекції. Зараз скульптур п'ять, а до літа майстер подвоїть їх кількість і виставить під відкритим небом, щоб відкрити в Коломиї так званий «Динопарк».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...