Батька загиблої в кривавій ДТП у Харкові дівчини розлютила розмова про компенсацію

Подружжя Берченко, дочки і зять яких потрапили в страшну ДТП у Харкові на Сумській, заявили, що не потребують жодної компенсації.

Як відомо, в аварії загинули одна з їхніх дочок - 20-річна Діана, і зять Олександр Євтєєв. Друга дочка - Оксана Евтєєва - досі знаходиться в лікарні. Батьки бояться сказати їй про смерть близьких, - передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Вона трошки приходить до тями, але постійно просить: "Дайте мені телефон. Я хочу зателефонувати Саші! Де моя Діана? Чому Саша не дзвонить?" - говорить батько дівчини Ігор Берченко.

За його словами, їхня сім'я не сприймає жодних грошових компенсацій.

"Нам ніхто не поверне нашу Діаночку. Більше мені нічого сказати. Навіщо мені компенсації? Що мені за їхні компенсації - туфлі купити з кросівками або, може, Сашу повернути? Яка може бути компенсація, коли я повинен сказати Оксані, що Саші немає, Діаночки немає", - заявив батько Берченко.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...