"Батьків розстріляли, а дитину втопили живцем": В окупованому Криму сталося моторошне вбивство (фото)

В окупованому Криму в селищі Георгієвське, недалеко від міста Керч, витягли з водойми автомобіль, в якому знайшли тіла чоловіка, жінки і їх 4-річної дочки, яких розшукували півтора тижні.

Про це повідомив місцевий житель Олександр Таліпов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.
"Вбивця був не один, машина була затоплена в водоймі, батьки розстріляні, на дитину вогнепальних ран немає - дитини втопили. Ціна життя - 255 тисяч рублів (майже 127 тисяч гривень)", - нагадай він.

За його словами, сім'я хотіла обміняти свою машину на новішу, тому поїхала на зустріч з покупцем. Сім'я намагалася викликати поліцію.

"Під час огляду місця події, зазначеного підозрюваним, в районі заводу "Залив" в 10 метрах від берега в затоці на глибині 2,5 метрів водолазом виявлений автомобіль марки "Шевроле Ланос", в якому знаходилися тіла зниклих", - відзначили в Слідчому комітеті.

Нагадаємо, що жертвами виявилися 35-річний Костянтин Ларьков, його дружина 32-річна Інна Ходарєва і їх 4-річна дочка Аріна.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...