"Батьківщина" вибачилася перед відомим ведучим і коміком за використання його фото

Партія "Батьківщина" пообіцяла провести службове розслідування, щоб з'ясувати, хто розмістив на сторінці її волинської обласної організації рекламний пост із зображенням шоумена Сергія Притули.

Сергій Притула

Волинська обласна організація партії "Батьківщина" попросила вибачення в українського шоумена Сергія Притули за використання його фото в рекламному пості на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Відповідну заяву 28 жовтня було опубліковано на сайті організації. "ВО "Батьківщина" Волинь приносить щирі вибачення волонтеру Сергію Притулі за те, що без його відома його зображення та недостовірна інформація про обсяг зібраних ним коштів на допомогу армії були некоректно використані у повідомленні на нашій сторінці у Facebook. Сергій Дмитрович не є членом ВО "Батьківщина", і конкретно ВО "Батьківщина" Волинь ніколи не допомагала пану Притулі у його волонтерській діяльності", – заявили в партії.

Зазначають, що у зв'язку з інцидентом партія проведе службове розслідування. "Однак не виключаємо втручання з боку недоброзичливців нашої політичної сили, адже неодноразово спостерігали намагання зі сторони вчинити хакерські атаки на сайт та офіційну сторінку нашої політичної сили", – додали у прес-службі.

На сторінці ВО "Батьківщина" Волинь у Facebook з'явилося повідомлення "Сергій Притула зібрав 7,5 млн грн для бійців АТО. Поважаєш? Став лайк" із фото актора. Пост було прорекламовано. Зараз публікація недоступна.

Притула заявив, що фото з його зображенням використали без дозволу, і підкреслив, що зібрав для армії не 7,5 млн грн, а понад 30 млн грн. Шоумен вимагав від політсили вибачень, спростування недостовірної інформації про суму зібраних коштів і заяви, що ВО "Батьківщина" ніколи не допомагало йому у волонтерській діяльності і що сам Притула не має стосунку до партії.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...