Батьки, будьте обережні: Через злочинну легковажність матері на Закарпатті загорілась колиска з немовлям

7 грудня про госпіталізацію піврічного малюка до поліції заявили медики обласної дитячої лікарні.

У повідомленні йшлося про те, що дитина отримала опіки 4 ступеню і перебуває у критичному стані, передають Патріоти України.

Слідчо-оперативна група опитала 19-річну маму потерпілого, мешканку села Ботфалва. З її слів, дитина отримала опіки через загорання покривала у її візочку, куди близько 03:30 ранку випадково впала запалена свічка. Від отриманих опіків немовля померло у лікарні.

За даним фактом поліція розпочала слідство за частиною 1 статті 166 Кримінального кодексу України, тобто, злісне невиконання батьками, опікунами чи піклувальниками встановлених законом обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування, що спричинило тяжкі наслідки. Санкція статті передбачає кримінальну відповідальність у вигляді обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

У справі триває перевірка. Проводиться досудове розслідування, повідомляють у відділі комунікації поліції в Закарпатській області.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...