"Без газа и надежды'': РосЗМІ відзначилися нахабним фейком про Україну

У Росії пропагандистське видання "Газета.ru" оскандалилося статтею про проблеми з опалювальним сезоном в Україні. Матеріал вийшов із заголовком "Без тепла, без газу, без надії: як перезимує Україна".

Блогер Денис Казанський звернув увагу на статтю і вказав, що подібні тексти росЗМІ передруковують з року в рік, при цьому в Україні немає таких проблем, про які пишуть журналісти. "Цікаво, вони просто копіюють один і той же текст із 2014 року або реально кожен раз заново пишуть всю цю х*йню?" - написав Казанський у Twitter, передають Патріоти України.

У коментарях багато обурилися черговим фейком пропаганди Кремля. Користувачі вказали на той факт, що в Росії багато проблем з економікою, але ЗМІ чомусь із року в рік пишуть про нестачу газу в Україні.

"І без к*цапів!", "Раніше, років із 60-х минулого століття. Тільки тоді так про Захід писали. Просто "Захід" змінюють на "Україна", "Шаблончики напевно збережені. Макетик", "Якщо їм муляє Україна - це добре. Вона кацапам ще не так поперек горла стане", "На більше фантазії немає", "Про газ пісня стара. А що Надю вже назад у Рашу повернули?", "Нехай новини зроблять "З Путіним, з Медведєвим, нам - п*зда", "1) Покажіть мені холодні батареї й акції протесту, будь ласка. 2) Цікаво, у Франції теж пишуть такі самі статті про Німеччину або Італію?" - сказано в коментарях до публікації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...