Безглуздість ситуації не помічають, здається, лише у Росії: Світ потішається над новим призначенням Стівена Сігала

Голлівудський актор Стівен Сігал, який має російське громадянство, призначений спеціальним представником МЗС Росії з питань російсько-американських гуманітарних зв'язків.

Про це повідомила в суботу прес-служба МЗС Росії, передають Патріоти України.

«Завдання - сприяння подальшому розвитку російсько-американських відносин у гуманітарній сфері, включаючи взаємодію в сфері культури, мистецтва, суспільних і молодіжних обмінів і так далі», - зазначили у відомстві.
У МЗС підкреслили, що мова йде про громадсько-політичну посаду, яка не передбачає грошової винагороди. «Той самий випадок, коли народна дипломатія зустрічається з дипломатією традиційною. У міжнародній практиці можна провести паралелі з функціями послів доброї волі ООН», - йдеться в повідомленні.
Новина не пройшла повз американських журналістів і оглядачів.
«Це має сенс, якщо врахувати наскільки серйозно Росія відноситься до гуманітарних проблем», - жартує журналістка CNN Сем Виноград.

«Куди не глянь в Росії - кругом Стівен Сігал», - пише Нейтан Ходж, редактор бюро CNN в Москві.

Призначення не залишили без уваги і в словацькому виданні «Правда». «Схоже, що МЗС Росії тепер під керівництвом гумористів», - пише журналіст Анджей Матісак.
У Німеччині теж не залишилися байдужі. «Яке ж все нерозумне. Припиніть», - пише Марсель Дірсус, політолог в Університеті міста Кіль.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...