Без’язиков, підозрюваний у держзраді, оголосив голодування

Звільнений з полону «ДНР» і нині підозрюваний у державній зраді полковник Збройних сил України Іван Без’язиков оголосив безстрокове голодування у Лук’янівському СІЗО.

Іван Без’язиков

Про це у Громадському повідомила дружина ув’язненого Маргарита Кушнірова, передають Патріоти України.

«Дійсно так, він оголосив голодування. Але не тільки він. Там ще і бійці «Торнадо» та інші люди теж», — сказала вона.

За словами дружини Без’язикова, він був і раніше готовий до цього, «але сподівався на відкритий і чесний суд».

«Ми сподівалися, що справа у суді буде розглядатися відкрито, і що все буде робитися так, як це має бути. Ми готові до відкритих засідань, до ЗМІ. Ми хотіли розбиратися і хочемо досі. Хочемо, аби ЗМІ та українці мали можливість побачити тих свідків, хай вони доводять відкрито, що була нібито державна зрада», — сказала Кушнірова.

Вона не знає, чи є лікар у СІЗО, і чи стежить він за здоров’ям чоловіка. Також Кушнірова додала, що стан здоров’я у її чоловіка не довзоляє оголошувати голодування, «але він впертий, його переконати важко».

«Ніхто навіть не знає, чи він (лікар — ред.) там є. Я хотіла передати йому медичну книжку, бо лікар казав, що потрібно аби він спостерігав за станом здоров’я, але СБУ чомусь в мене ту книжку забрали», — сказала Кушнірова.

За її словами, вона востаннє бачила Без’язикова на початку травня.

«Наразі друга адвокатка у цій справі на наступному тижні буде намагатися попасти до мого чоловіка і буде відмовляти (від голодування — ред). Ми наразі домовилися, якщо йому стає погано, то він припиняє голодування», — наголосила дружина.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...