Безхатченко, який збільшив статки в сорок разів: Аброськін здивував даними в своїй декларації

Першому заступнику глави Нацполіції України В’ячеславу Аброськіну вдалося примножити свої статки в 40 разів всього за три роки.

В'ячеслав Аброськін

Про це свідчать дані з його електронних декларацій, передають Патріоти України.

Варто відзначити, що виходячи з декларацій В.Аброськіна за 2014 року, 2015 і 2016 роки він проживає «на вулиці». Заступник глави Нацполіції не має ні квартири, ні будинку, а також не орендує ніякої житлоплощі. Немає ніякої нерухомості на території України і у членів його сім’ї, на правах оренди вони теж нічим не користуються.

Варто нагадати, що згідно з антикорупційним законодавством, місце проживання і права користування тією або іншою нерухомістю підлягають декларуванню. А ось Аброськін подав неповну інформацію в декларації. Адже, згідно заповненим їм документам, квартира у його сім’ї є тільки в Севастополі. Належить ця житлоплоща (68 м. кв) його дружині Оксані.

Відзначається, що в 2014 році Аброськін декларував два автомобіля: Skoda Octavia і Hyundai Elantra 2008 року випуску. З готівкових коштів у подружжя Аброськіна було всього 20 тис. грн.

Уже 2015 році сім’я правоохоронця істотно розбагатіла. Аброськін задекларував 25 тис. доларів готівкою і продав Skoda Octavia за 80 тис. грн (близько 2,9 тис. доларів). У 2016 році сума заощаджень чиновника склала вже 30 тис. доларів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...