Безхатченки-мільйонери: Як живуть українські депутати

Деякі українські депутати, судячи з документів, живуть на вулиці, маючи при цьому мільйонні статки.

Про це свідчить інформація, зазначена в їхніх деклараціях, повідомляє Громадський рух ЧЕСНО, передають Патріоти України.

Так, в Сумській міськраді семеро депутатів не вказали в документах жодного квадратного метра. А ось у мільйонера В'ячеслава Калиниченко з фракції ВО "Батьківщина" є всього лише земельну ділянку в 775 кв. м в Сумах.

"Так, я живу на земельній ділянці. На земельній ділянці. У мене є адреса прописки. Я його вказав в графі "місце проживання". Так, спасибі, буду знати, що потрібно вказувати цю інформацію в декларації", - прокоментував депутат. При цьому Калиниченко задекларував чотири позики на загальну суму в 8,5 млн грн.

Віталій Бубрік, екс-прокурор міста, взагалі не має ніякого житла. "Так, не маю житла. Живу в приймах. Насправді дещо змінилася ситуація. Що саме мені декларувати? А якщо я у рідних живу? Ну мабуть не задекларував. Ну немає, житла свого не маю. Якби у мене було житло, я б його задекларував. Там є нерухомість, нежитлова, вона задекларована, все майно своє я задекларував, а житла дійсно у мене немає вже кілька років", - зазначив Бурбік.

Список "безхатченків" поповнили ще двоє представників ВО "Батьківщина". Багатодітна мати Ольга Фірсова не володіє ні житлом, ні землею. Каже, що живе у чоловіка. А у директора комунального підприємства Євгена Скоробагатского є тільки два нежитлових приміщення загальною площею в 4 тис. кв.м і п'ять автомобілів: OPEL Omega 2.0, три ВАЗ і NISSAN Note у дружини. Сам він, за його словами, проживає у тещі.

Керівник і заступник фракції ВО "Свобода" Юлія Левченко та Дмитро Амосов не мають ні кола, ні двора, як і їх колеги. При цьому Левченко прописана у батьків в селі Стецьківка, але проживає в іншому місці, яке не називає.

Віталій Мельник з "БПП Солідарність" володіє тільки машиною.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...