Безоплатна кава велосипедистам: Вінниця запускає стимулюючу програму скорочення викидів вуглекислого газу

Учасникам проекту – велосипедистам і власникам сонячних батарей – будуть надавати знижки у закладах торгівлі, харчування і розваг, безкоштовну каву у кав'ярні.

До проекту залучили дві сторони. Перша - "клієнти" – велосипедисти, власники сонячних батарей у домівках та інші еко-активісти. Друга - "партнери" - магазини, кафе та ресторани, розважальні центри, супермаркети. Клієнтам будуть давати знижки в залежності від кількості балів отриманих за участь у програмі, передають Патріоти України з посиланняи на "Вежу".

"Клієнта", який їздить на велосипеді замість авто відстежує спеціальний мобільний додаток. Рахує кількість проїханих кілометрів, які конвертує у еко-бали. Бали показує в закладі-партнері проекту та отримує там знижку чи безкоштовну каву в кав'ярні.

Зараз працюють над мобільним додатком. Обіцяють запуск проекту у вересні.

"У мобільному додатку для велосипедів буде GPS-трекер, який безпосередньо відстежуватиме рух мобільного телефону та розпізнаватиме спосіб, за допомогою якого він рухатиметься, – розповідає директор компанії ТОВ "КТ-Енергія" Кирило Томляк.

Для тих, хто утеплив будинок чи користується сонячною енергію, за допомогою встановлених панелей, дані та конвертовані бали вноситимуть працівники компанії вручну. Компанія також проводитиме партнерам проекту безкоштовний експрес-аудит.

1 бал – це приблизно 3 грн. Людина протягом року зможе заробити щонайменше 500 балів. Кожен заклад-партнер самостійно визначатиме суму знижки, яку на даватиме за еко-бали, а використати їх можна буде в за допомогою QR-коду.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...