"Бідна Юля": "Спонсори" Тимошенко спростовують фінансову підтримку кандидатки в президенти (відео)

Юлія Тимошенко за 8 місяців зібрала з українських громадян близько 150 мільйонів гривень у фонд партії «Батьківщина». ​Люди несли гроші цілими родинами, а серед благодійників – зокрема, пенсіонери та студенти.

Утім, дехто з них спростовує, що справді робив такі пожертви на користь «Батьківщини», передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Це може свідчити про маніпуляції із передвиборним фондом, коли через нібито пожертви громадян легалізуються гроші сумнівного походження, яке політики воліють не розкривати.

Схема не нова, і в Нацполіції ще у 2017 році брались розслідувати сумнівні внески на користь партії «Батьківщина». Тепер, перед виборами, у Арсена Авакова ще завзятіше взялись за Тимошенко...Тільки не Юлію, а Юрія – кандидата, якого називають технічним проектом Банкової проти лідерки «Батьківщини».

«Схеми» опитали донорів партії Тимошенко, чи справді вони жертвували їй гроші.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...