"Бідний" нардеп, що вилизує тарілки в ресторанах, ще й "сидить на шиї" свого тестя-пенсіонера, - розслідування (відео)

Антон Геращенко - нардеп, екс-радник міністра внутрішніх справ і топ-коментатор усіх резонансних нападів, мітингів, терактів та злочинів.

Антон Геращенко

Від свого імені коментатор-універсал Антон Геращенко постійно розкриває деталі слідства і часто заздалегідь називає винних. Цікаво, наскільки можна довіряти йому самому?, - йдеться в сюжеті 24 Каналу, передають Патріоти України.

Геращенко запевняє, що перевірок не боїться. Але його декларація – саме привід її провести. У 2016 році, на другий рік депутатства, нардеп із Харкова змінює житло у столиці. З масиву на Лівому березі переїжджає до центру в орендовану 200-метрову квартиру в одному з найпопулярніших будинків на Печерську.

"Вибір був такий, аби було ближче до місця роботи у Верховній Раді, і щоб вона (квартира – 24 Канал) була достатньо простора, і відповідала нашим потребам", - прокоментував Геращенко.

Просторою квартирка мала бути недарма, адже в декларації Геращенко вказав, що живе там великою родиною: з дружиною, двома дітьми, а також тестем Олексієм Шамбуром.

Хто живе у квартирі Геращенка

Власне, тесть, якщо вірити декларації нардепа, це житло і оплачує, тому що заощаджень родини Геращенків вистачило б на момент в'їзду десь на рік-півтора. А от зарплатні нардепа і дружини – десь місяців на чотири. Або ж на півроку, якщо не їсти.

Прописані заощадження та зарплатня Геращенків

"Ви знаєте, у мене немає стільки коштів, аби купувати таку квартиру. А орендувати разом з тестем цю квартиру нас влаштовує", – запевнив нардеп.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...