Бідолашна недаремно боялася шафи у спальні: Під впливом мультика дівчинка-лунатик уві сні одягла шкільну форму та повісилася

Мати школярки розповіла, що її дочка боялася шафи у себе в спальні - після того, як неодноразово дивилася популярний мультфільм компанії Pixar «Корпорація монстрів», в якому монстри проникали в світ людей через шафи в дитячих кімнатах.

Проживаюча в місті Кайрфіллі (Уельс) 13-річна Хейзел Джорджина Бредлі ввечері спокійно лягла спати: мати побажала їй на добраніч, поцілувала і пішла. А на ранок шокований батько дівчинки виявив її повішеною в шафі її спальні. На Хейзел була надіта її шкільна форма, передають Патріоти України.

Коронер кваліфікував подію, як нещасний випадок, виключивши самогубство. Дитина, яка страждала сомнамбулізмом (розладом, при якому люди здійснюють будь-які дії, перебуваючи при цьому в стані сну) «зайшла в шафу уві сні і випадково повісилася».
Мати школярки розповіла, що її дочка боялася шафи у себе в спальні - після того, як неодноразово дивилася популярний мультфільм компанії Pixar «Корпорація монстрів», в якому монстри проникали в світ людей через шафи в дитячих кімнатах. Хейзел завжди закривала дверцята шафи на ніч. «У неї була дуже жива уява», - розповіла 43-річна Ребекка Бредлі. Батьки часто заставали дівчинку ходячою уві сні по будинку. Так, незадовго до смерті, її знайшли в кухні - тоді вона теж одяглася уві сні в шкільну форму.
Хейзел добре вчилася, любила плавання і була талановитим музикантом. «У неї було так багато всього, заради чого варто було жити», - кажуть її батьки.
Джерело: ВВС
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...