Бій на Світлодарськ дузі: Волонтер розповів про просування сил АТО

Бійці Збройних сил України просунулися вперед на відстань близько кілометра і зайняли нові позиції на Світлодарській дузі у Донецькій області у зоні АТО, щоб припинити постійні обстріли з боку бойовиків "ДНР".

Про це повідомив волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Світлодарська дуга. Є хороші новини !!!

Через систематичні обстріли і провокації з боку супротивника, наша піхота на Світлодарській дузі була змушена добре прошагати вперед, більше ніж на 1 км, закріпитися і поставити опорники вже на нових наших позиціях.

Світлодарська дуга потихеньку закруглюється ... "- написаний він.

За його словами, по позиціях піхоти 53-й бригади почав працювати снайпер, потім підключився кулемет калібру 12,7, а потім міномети і зенітні установки.

Після двох з половиною годин бою супротивник запросив режим тиші. В ході бою українські військові втрат не понесли.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...