Бійці ЗСУ розповіли, як ворог "тримає їх у тонусі" під час чергового "перемир'я" (відео)

Проросійські бойовики продовжують обстріли Авдіївки, що у 13 кілометрах на північ від Донецька. Неспокій там – цілком традиційний. Стріляють тут не лише вночі, як зазвичай, а й посеред дня.

Військовослужбовець ЗСУ Влад розповів, що ворог обстрілює усе, що може побачити, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Журналісти чули свист куль і під час інструктажу, який робили українські бійці перед забігом на позиції, і під час самого забігу у відносно безпечні траншеї.

"Відпрацьовують щось своє. У тонусі нас тримають, так би мовити, щоб скучно не було", – пояснив Влад.

У траншеях чутно не лише постріли, а й гул ворожого безпілотника. Воїни кажуть, що тут таке – 24 на 7. Наразі ворог трохи стишився – мабуть, помітив на позиціях пресу.

"Тут усе мінливо, але й часто – то стрілковою зброєю, то чимсь важчим, 80-міліметровим дають про себе знати", – додав Влад, описуючи поведінку бойовиків. Бійці не відходять від спостережних точок. Терористи так близько, що іноді чутно їхні голоси. Просто під час інтерв'ю поруч лягає куля ворожого снайпера. Ось так буває. Кошмарять одинарними, щоб хтось висунувся, показав голову. Снайпер сидить, спостерігає", – повідомив Влад.

Та попри обстріли, воїни ні на секунду не забувають про тих, заради кого вони тут. У Влада сьогодні особливий день – його донечці Майї 10 років. Вона – головна підтримка бійця, заради неї він і воює.

Загалом, оголошене перемир'я традиційно залишається лише на папері – хіба калібри, з яких обстрілюють українців, тимчасово зменшились.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...